Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Saç - Makyaj Bakımı (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/)
-   -   Fiyonklu Topuz Yapımı (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/131770-fiyonklu-topuz-yapimi.html)

Perii 18.09.2014 11:34

Fiyonklu Topuz Yapımı
 
Fiyonklu Topuz Yapımı

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


açları, bayanları vazgeçilmezidir. Özellikle bakımı yapılır, korunur, şekiller verilir. Genel olarak aynı şekillerde saç kullanan bayanların en çok şikâyet ettiği konu ise; farklı ve pratik saç modelleri bulamamalarıdır. Zamanla geliştikçe çeşitlenen saç modellerinin arasında beklide en ilginç olanı fiyonk topuzlardır. Bu topuzlar adından da anlaşılacağı gibi gerçekten de fiyonk şeklini alır. Herhangi bir aksesuara ihtiyaç duymadığı gibi tek başına oldukça şık ve gösterişlidir.
Fiyonk topuzu; işe giderken, özel bir davete giderken, günlük hayatta, düğünlerde ve daha birçok yerde kullanabilmeniz mümkündür. Bu tamamen kombinleyeceğiniz kıyafetlerle alakalıdır. Pratik olması ve farklı olması bu topuzun tercih sebepleridir.
Yapımı:
  • Saçlarınızı yapmak istediğiniz yükseklikte ikiye katlayarak bağlayın.
  • Bağlama sırasında sıkı toplamaya özen gösterin çünkü tokanın sıkı bağlanması topuzun da sıkı olacağı bozulmayacağı anlamına gelir.
  • İkiye katladığınız saçın altından sarkan bir bölüm saçı topladığınız saçın çevresine sarın. Bu sayede saçtaki toka görünmez ve saç profesyonellik kazanır.
  • Saçın yuvarlak kalan kısmını eşit miktarda 2’ye ayırın. Topladığınız saçtan sarkan saçın kalan kısmını da ayrılan saçın ortasından geçirip arkaya tokalayın. Eğer saçınız fazla uzunsa bu işlemden kalan saçı da yine tokanın etrafına sarabilirsiniz.
  • Son işlem olarak fiyonk çok fazla yukarı kalkıyorsa oluşturduğunuz fiyongu bozmadan minik kabarta işlemleri ile dağıtabilir ve firkete yardımı ile saça tutturabilirsiniz.


Saat: 23:57

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.