Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Saç - Makyaj Bakımı (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/)
-   -   Pembe Tenlilere Hangi Saç Rengi Yakışır? (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/140591-pembe-tenlilere-hangi-sac-rengi-yakisir.html)

Jade 29.11.2014 12:39

Pembe Tenlilere Hangi Saç Rengi Yakışır?
 
Pembe Tenlilere Hangi Saç Rengi Yakışır?



[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Pembe tenlilere en çok yakışan saç renkleri mavi siyah, orta küllü kumral, altın sarısı veya beyaz sarı tonları olabilir. Ama daha dikkat çekici olmak istiyor ve marjinal saç renkleri tercih etmek istiyor iseniz bordo ve koyu kırmızının tonlarını da tercih edebilirsiniz. Pembe tenli ünlülerimizden Bengü bordo saçları ile birlikte ten rengini daha da göz alıcı bir hale

dönüştürmüş. Özlem Yıldız’da yine pembe bir tene sahip ve aynı zamanda orta küllü kumral saç rengini tercih eden ünlülerden.



Ten renginize göre saç renginizi değiştirmek istiyorsanız KadinKuaforu.com’daki Türkiye’nin en iyi kuaförlerinin Röfle, Saç Boyası (Açıcı ile), Saç Boyası (Daha koyu renk) veya imaj danışmanlığı hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Üstelik KadinKuaforu.com’dan satın alacağınız her hizmet için taksitli ödeme avantajlarından yararlanabilirsiniz. Hayallerinizdeki saç rengine kavuşmak için daha ne duruyorsunuz?



alıntı

FragiLe 29.11.2014 21:26

Cevap: Pembe Tenlilere Hangi Saç Rengi Yakışır?
 
Pemnbe ten mi varmmış. :D
Enteresan.
;P


Saat: 11:15

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.