Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Saç - Makyaj Bakımı (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/)
-   -   Saçlara Doğal Dalga Nasıl Verilir? (https://www.forumaski.com/sac-makyaj-bakimi/174283-saclara-dogal-dalga-nasil-verilir.html)

EbruLi 06.01.2016 13:37

Saçlara Doğal Dalga Nasıl Verilir?
 
Saçlara Doğal Dalga Nasıl Verilir?


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Günümüzde herşeyde olduğu gibi artık saç ve makyajda da doğallık önplana çıkıyor. Kuaförden çıkmışcasına pürüzsüz saçlardan çok, doğal görünümlü saçlar revaçta. Ofiste, trafikte, markette veya sokakta birçok kadında gördüğünüz dalgalı saçın kendi aralarında nasıl olurda farklı durduğuna anlam veremediğiniz zamanlar olmuştur. Kimisi çok yapay kimi ise çok doğal bir görünüm yansıtır bize.

Doğal bir dalgalı saç her daim parlak ve yumuşak bir görüntü sergiler.Saçlarınızda doğal bir güzellik elde etmek istiyor, harika bir yumuşaklığa kavuşmasını istiyorsanız yapmanız gerek ilk iş, saçınıza uygun bir şampuan ile yıkamanız ve ılık suyla durulamanız olacaktır.



Ardından tokayla saçınızı, arkada 1 önde, 2 olmak üzere 3 parçaya ayırın. Saçlarınızı maşaya sararken bükmemeye özen gösterin, bu işlemi saçınızın yanmaması için en fazla 5-6 saniye tutun, ve ayırdığınız diğer bölümlere de aynı işlemi uygulayın. Saçlarınız istediğiniz şekli aldığında mat bir jöle ya da saç spreyi ile gün boyu dayanıklılık yaratın.





Saat: 03:35

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.