![]() |
|
Tatlılar kategorisinde açılmış olan Bal Kabağı Tatlısı konusu , ...
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
∞ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Bal kabağı için malzeme 2 kilogram bal kabağı 3 su bardağı toz şeker 1 su bardağı dövülmüş ceviz ![]() ![]() Bal Kabağı Tatlısı Tarifi Bal kabağı tatlısı için ilk önce balkabağını dilimler halinde kesin Ardından küçük küçük iki parmak kalınlığında dilimleyin Dilimlediğiniz bal kabağının kabuklarını büyük bir ekmek bıçağı ile ekmek tahtası üzerinde keserek atın Genişçe bir tencerenin dibine dilimlediğiniz bal kabaklarını sıralayın Eğer birkaç sıra üstü üste olacak ise her sıraya toz şekerin bir kısmını serpin Bal kabaklarını dizip şekerlerini de serptikten sonra 3 kahve fincanı suyu da tencerenin içine ilave edin ve ocağa koyun Yarım saat pişirin ve ocaktan alın Bal kabaklarınız yumuşamış ve kokusunu etrafa vermeye başlamış olmalıdır. Üzerine kırılmış ceviz içlerini veya Hindistan cevizini serpip servis edin Afiyet olsun |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
![]() | ![]() Bayılırım. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |