|
Tatlılar kategorisinde açılmış olan Ev Yapımı Çikolata Sos konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
18.01.2016, 20:52 | #1 (permalink) |
| Ev Yapımı Çikolata Sos Ev Yapımı Çikolata Sos Bu sosu genellikle pudinge yakın koyu bir kıvamda hazırlıyorum. Böylece kek, profiterol ya da eklerde kullanıldığında tatlıların üzerinden akıp gitmiyor. Daha akıcı bir kıvam istediğimde de süt ölçüsünü yarım bardak arttırıyorum. Mesala ağlayan kek yapacaksanız süt ölçünüzü yarım bardak arttırabilirsiniz. Sizde sosunuzu nerede kullanacağınıza karar verdikten sonra hazırlık yaparsanız daha iyi olur. Tarifin videosu: Sosunuzun parlak olması için küvertür çikolata kullanmanız iyi olur. Ekstra parlaklık için de bir miktar tereyağı ilavesi yapıyoruz. Unutmayın çikolata ve tereyağı her zaman bağlayacıdır yani içine girdikleri sosları yoğunlaştırır. Bu nedenle sosu çok fazla kaynatarak yoğunlaştırmayın.
__________________ Kadının gücünü Hafife Alma. Her Yol Sana Çıkar Galatasaray ! |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |