|
Tatlılar kategorisinde açılmış olan Gül Reçeli Tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
04.12.2013, 19:16 | #1 (permalink) |
Süper Üye | Gül Reçeli Tarifi Gül Reçeli tarifi Malzemeler: 200 gram gül yaprağı (kokulu ve pembe) 1 kilogram toz şeker 1 limon suyu 1 su bardağı su Yapılışı: Gül yapraklarının beyaz kısımlarını ayıklayıp bol suyla yıkayalım ve süzmeye bırakalım. Suyla 10-15 dk. haşlayalım. Şekeri ilave edelim ağır ateşte renk verip koyulaşana kadar kaynatalım. Limon suyu ilave ettikten sonra 4-5 dakika sonra ateşten alalım. Soğuyunca kavanoza boşaltalım. Afiyet olsun… |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |