Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Vücut - Cilt Bakımı (https://www.forumaski.com/vucut-cilt-bakimi/)
-   -   Düz karın için öneriler (https://www.forumaski.com/vucut-cilt-bakimi/30059-duz-karin-icin-oneriler.html)

Jaqen 17.04.2013 14:57

Düz karın için öneriler
 
Düz karın için öneriler.

Vücudun yağ yakabilmesi için yenilerinin eklenmemesi gerekir. Bu nedenle kızartmalar ve yapay gıdalarda bulunan trans yağlardan uzak durulması gerekmektedir. Zeytinyağı gibi doğal yağlar vitamin ve minerallerin daha etkili sindirilmesini sağlayacaktır.
Beslenmenizde mümkün olduğunca güvenilir ve doğal ortamlarda yetişen hayvanlardan elde edilen etleri tüketmeye özen göstermelisiniz.
Alkolden uzak durmalısınız.
Tüketeceğiniz yemekleri çok fazla pişirmemelisiniz. İçindeki besin değerlerinin azalmaması için sebzeleri mümkün oldukça az pişmiş veya çiğ tüketmek gerekmektedir
Vücudunuza glüten almayı ihmal etmemelisiniz. Glüten özellikle tam tahıllı buğday grubunda bulunan bir proteindir. Ayrıca; kahvaltılık gevrek makarna buğday birası likör peynir yulaf ezmesi gibi pek çok gıda glüten içerir. Glüten sindirim sistemini düzenlemeye de yardımcıdır
İyi bir uyku düzeninizin olması şarttır. Eğer uykunuzu tam olarak alamazsanız beyne tokluk hissini veren leptin hormonunun salgılanması da düzensiz hâle gelir. Bu nedenle düzenli uyumak açlık hissini kontrol altında tutmaya yardımcı olur. Mümkünse gün içinde de birkaç kez 15’er dakikalık şekerlemeler yapmalısınız.
Düzenli olarak karın kol bacak ve kollarınıza masaj yapmalısınız ya da yaptırmalısınız.


Saat: 00:46

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.