|
Yemek Tarifleri kategorisinde açılmış olan Hamur İşi Yerken Nelere Dikkat Etmeliyiz ? konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
30.07.2014, 20:34 | #1 (permalink) |
| Hamur İşi Yerken Nelere Dikkat Etmeliyiz ? Bir çok insan hamur işine bayılır. Çok fazla yememek lazım. Arada sırada çayın yanında iyi gider. Bu güzel yiyecekleri tüketirken peki nelere dikkat etmekte fayda var ? Tok olduğunuz zaman hamur işinden uzak durun. Hamur işini kızartılmış olarak yiyecekseniz çok ama çok az yiyin. Diğer türlü uzak durmakta fayda var. Unlu mamüllerin içerisinde genellikle kıyma, et, tavuk veya yağlı peynir olur. Siz bunların zıttına gidip yağsız peynir, mercimek, ıspanak ve soya kıyması vs.. gibi olanları tüketin, tüketmeye çalışın. Bir hafta içerisinde sadece 2 kez tüketin. Hamur işini ne kadar yediğiniz oldukça önemlidir. Sağlığını dikkat edenlere duyurulur. Beyaz undan uzak durun. Beyaz un haricinde bir çok un bulunmaktadır. Tam buğday veya esmer unu tercih edebilirsiniz. kaynak ;ipuclarim
__________________ |
30.07.2014, 20:38 | #2 (permalink) |
| Cevap: Hamur İşi Yerken Nelere Dikkat Etmeliyiz ? İşin İçine Hamurişi Girerse Engel Olamam Kendime. Yerim Yani Ne Olursa Olsun |
31.07.2014, 18:25 | #3 (permalink) |
| Cevap: Hamur İşi Yerken Nelere Dikkat Etmeliyiz ? Yanında kola olmasına mesela ardından da sigara içilmesi önemlidir
__________________ ''Şîrler pençe-i kahrımdan olurken lerzân Beni bir gözleri âhûya zebûn etti felek'' |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |