|
Yemek Tarifleri kategorisinde açılmış olan Çay demlemenin püf noktaları konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
14.04.2013, 21:12 | #1 (permalink) |
∞ | Çay demlemenin püf noktaları Çay demlemenin püf noktaları Çay demlemek sanat işidir. İşte çay demlemenin püf noktaları Çok kolay gibi görünse de püf noktasına dikkat edilmediğinde lezzetini kolayca kaybedebilir. Çayın demlenmeden önce ıslanmaması veya yıkanmaması çok önemlidir. Demliğin kuru olduğundan emin olmak gerekir. Çayı demleyeceğiniz suyun fokurdamasının bitmesi de gereklidir. Fokurdama sona erdiğinde çayı demleyebilirsiniz. Daha lezzetli çaylar için tomurcuk çay ekleyebilirsiniz. Konu Behice tarafından (28.09.2015 Saat 19:08 ) değiştirilmiştir. |
14.04.2013, 21:58 | #2 (permalink) |
Root Administrator | Cevap: Çay demlemenin püf noktaları Tomurcuk çay hiç sevmiyorm. Bunlara ilaveten bir çay tiryakisi olarak güzel çay demlerim bu arada Çayın kaliteli olması gerekir. Demledikten hemen sonra çok az süzmek gerekir. Sonrasnda bir süre dinlendirirsen oh mis. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |