|
Yemek Tarifleri kategorisinde açılmış olan Ispanak Püresi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
25.05.2013, 17:23 | #1 (permalink) |
BaHaRamaZaN | Ispanak Püresi Meze olarak yapacağınız ıspanak püresi için ; Malzemeler ;
Hazırlanışı ; Ispanakları temizledikten sonra bol ılık su ile birlikte yıkanır. Yıkanmış ıspanaklar bir çay bardağı su ile birlikte haşlanmak üzere kısık ateşe verilir. Haşlanmış ıspanakların suyu süzüldükten sonra ince bir şekilde doğranmak üzere tezgaha alınır. Geniş bir tencere içerisine yağ ve un koyularak kavrulur. Kavrulan un üzerine doğranmış ıspanakları koyarak kavurun. Kavrulan ıspanakların üzerine süt koyularak pişmesi beklenir. Tuz ve karabiber eklendikten sonra servis edilmek üzere hazır olacaktır. Ispanak püresini bir çok yemeğin üzerinde veya yanında servis edebilirsiniz. Afiyet Olsun.
__________________ Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna; ama bil ki senin de başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!... Aşk bilek gücü değil “YÜREKTİR”! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara!… |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |