|
Diyet Yemekleri kategorisinde açılmış olan Aşure konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
07.01.2017, 17:04 | #1 (permalink) |
Süper Üye | Aşure Aşure Malzeme:
Hazırlanışı: Ayıklanmış ve yıkanmış [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]ı bol suyla düdüklü tencerede yirmi dakika haşlayın. Bir gece önceden ıslatılmış nohut ve [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL], ıslatma suyuyla birlikte, kaynamış buğdayın içine ilave edin ve düdüklü tencerede yirmi dakika daha pişirin. Karışıma, küçük parçalar halinde doğranmış kayısı ve üzümleri ilave ederek pirinçler iyice pişene kadar pişirin. [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ve yapay tatlandırıcıyı ekleyin ve iyice karıştırıp ateşten alın. Kapağı kapalı halde soğumasını bekleyin. Aşureniz ılık olunca kaselere boşaltın ve fındıkla süsleyin. Bir porsiyonda: Kolesterol (mg): 0 Posa (gr): 1.2 Yağ (gr): 2.9 Protein (gr): 5.6 Karbonhidrat (gr): 30.3 Enerji (kal): 172.2 |
07.01.2017, 17:06 | #2 (permalink) |
Özel Üye | Cevap: Aşure Yapma bunu bana ) 7/24 aşure yesem bıkmam . |
07.01.2017, 17:17 | #3 (permalink) |
Süper Üye | Cevap: Aşure @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yap ye bende cok sevıyorum. |
07.01.2017, 17:50 | #4 (permalink) |
Bağımlı Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Aşure protein deposu her gün bir kase şart
__________________ Çay koy keçeli |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |