|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Fırında Somon Balığı konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
27.06.2013, 11:12 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Fırında Somon Balığı Fırında Somon Balığı Malzemeler: Her dilim başına: 2 adet Somon dilimi (kişi sayısına göre arttırabilirsiniz) 4-5 sap dere otu yada maydanoz 1 diş sarımsak 2 yemek kaşığı zeytinyağı tuz karabiber Fırında Somon Yapılışı: Balıkçıda ayıklatıp dilimlettiğimiz balıklar güzelce yıkanır. Fırın 200 dereceye ayarlanır Aliminyum folyo fırça yardımı ile yağlanır. Folyo fırın tepsisine serilir ve ortasına 1 dilim balık konulur üzerine sıvıyağ dövülmüş sarımsak ve diğer malzemeler ilave edilerek folyo ile paketlenir. 25-30 dk. fırınlandıktan sonra folyo açılarak servis tabağına alınır. Taze soğan dere otu isteğe göre limon ve taze karabiber ile renklendirilerek servis yapılır. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |