|
Hamur İşleri kategorisinde açılmış olan Pissaladiére-Soğanlı Tart konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
14.09.2012, 17:37 | #1 (permalink) |
why so serious? | Pissaladiére-Soğanlı Tart Tarif Malzemeleri 4 adet milföy hamuru 2 çorba kaşığı tereyağı 6 adet soğan (piyazlık) 2 çay kaşığı şeker 1\2 çay kaşığı kekik 1 çorba kaşığı balzamik sirkesi 10 adet ançüez 15 adet siyah zeytin (çekirdeksiz) 2 çay kaşığı zeytinyağı Tuz ve karabiber Tarifin Hazırlanışı Tereyağını eritin ve piyazlık doğranmış soğanlarla birlikte 2 çay kaşığı şekeri ilave ederek kısık ateşte tencerenin ağzı kapalı bir şekilde arada karıştırarak 20-25 dakika karamelize olana kadar pişirin. Pişen soğanlara sirkeyi ve kekiği ilave edin ve ateşin altını kapayın. Milföy hamurunu 10*30 cm diktörgen olacak biçimde açın. Sırasıyla üzerine soğan,zeytin ve ançüezleri yayın. 170 derecede 15-20 dakika pişirerek servis edin. alıntı
__________________ . . . . . . . why so serious? |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |