|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Yeşil Soğanlı Et konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
08.07.2014, 01:05 | #1 (permalink) |
| Yeşil Soğanlı Et Yeşil Soğanlı Et Malzemeler Soğan 2 orta boy 150 gram Kuzu eti (kemikli) 6 parça 1 kg Salça 2 yemek kaşığı 20 gram Tuz 2 2/3 tatlı kaşığı 16 gram Su (sicak) 1 su bardağı 200 gram Yeşil soğan 15-20 adet 400 gram Nane 1/3 demet 50 gram Tarif Sebzeleri yıka Soğanı soy, yıka, ince ince doğra, etle birlikte tencereye koy Salçayı 2 yemek kaşığı su ile sulandır, ete ekle, karıştır, kapağı kapat, kısık ateşte kendi suyu ile yaklaşık 1 saat pişir Tuz ve kalan suyu koy, 15-20 dakika daha pişir Naneyi ve yeşil soğanı ayıkla Naneyi ince ince kıy Yeşil soğanın beyaz kısımlarını 1 santimetre, yeşil kısımlarını 1-5 santimetre kalınlıkta doğra Soğan ve naneyi yemeğe ekle 10 dakika daha pişir alıntı
__________________ |
21.07.2014, 14:30 | #2 (permalink) |
| Cevap: Yeşil Soğanlı Et Güzel görünüyor ama
__________________ ''Şîrler pençe-i kahrımdan olurken lerzân Beni bir gözleri âhûya zebûn etti felek'' |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |