|
Sebze Yemekleri kategorisinde açılmış olan Kabaklı Çanaklar konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
07.10.2015, 02:05 | #1 (permalink) |
Gecmiş toz gibidir,üfle gitsin .. | Kabaklı Çanaklar Kabaklı Çanaklar 2 yaprak yufka 2 yemek kaşığı tereyağı İç harç için malzemeler 2 adet kabak 4-5 dal taze soğan ½ bağ maydanoz ½ bağ dereotu 4-5 dal taze nane 2 adet yumurta 2 yemek kaşığı un 100 gr. beyaz peynir – rende ( 1 su bardağı ) Tuz Karabiber Pul biber İç harç için; Kabakları rendenin ince tarafıyla rendeleyin, suyunu sıkın ve derin bir kaseye alın. Tüm yeşillikleri ince kıyın ve kabakların içine alın. Peynir, un, yumurta, tuz, karabiber ve pul biberi ilave edin, homojen oluncaya kadar karıştırın. Çanaklar için; Tereyağını küçük bir tavada eritin, kenara alıp ılıtın. Yufkaları muffin kalıbınızın dışına taşacak büyüklükte karelere kesin ve fırça yardımıyla tek tek yağlayın. Muffin kalıplarınızı yağlayın. Her muffin kalıbına kare kesip, yağladığınız yufkalardan 2 şer adet yerleştirin. Yufka çanaklarınızın içerisine harçtan doldurun. 180 derecede önceden ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişirin. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |