|
Tatlılar kategorisinde açılmış olan Susamlı Karamel konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
30.11.2013, 15:37 | #1 (permalink) |
Galatasaray'ım
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Susamlı Karamel Susamlı Karamel Malzemeler: 1 su bardağı susam Yarım su bardağı pekmez Yarım su bardağı çekilmiş ceviz içi Hazırlanışı: Kısık ateşte, yağsız tavada susamları 10 dakika kavurun. Pekmez ve cevizi ilave edip karıştırdıktan sonra tavayı ocaktan indirin. Fırın tepsisine alüminyum folyo serin. Tepsiye, ince tabaka halinde susamlı karışımı dökün. 175 derece fırında 10 dakika pişirin. Susamlı karameli fırından çıkarıp başka bir tepsi üzerine ters çevirin. Soğuyunca dilimleyip servis yapın.
__________________ Sus!.. Sus ki ölüm bana yâr ben ölüme Yâr olayım… sen toprak kesil cesedime… |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |