Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu
 

Go Back   Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu > Bayanların Dünyası > Yemek Tarifleri
Kayıt ol Yardım Kimler Online Bugünki Mesajlar Arama

canlı casino siteleri canlı casino siteleri sagedatasecurity.com casino siteleri takipçi satın al
porno diyarbakır escort bayan antalya escort malatya escort

Güllaç Tarifi

Yemek Tarifleri kategorisinde açılmış olan Güllaç Tarifi konusu , ...


Like Tree1Beğeni
  • 1 Post By Jade

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 29.06.2014, 00:27   #1 (permalink)

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Güllaç Tarifi

Güllaç Tarifi

güllaç tarifi, güllaç oktay usta, güllaç tarifi oktay usta, güllaç tatlısı tarifi, güllaç sarması, güllaç tarifleri, güllaç yufkası nasıl yapılır, Kolay Güllaç Tarifi, 'Güllaç'ın ustasından püf noktalar, Güllaç Yapmayı Öğrenin



İşte güllaç tarifi...

Malzemeler
12 yaprak güllaç
İki buçuk litre süt
İki buçuk su bardağı tozşeker
1 paket vanilya
1 çay bardağı gülsuyu
Bir buçuk su bardağı dövülmüş ceviz
Süslemek için: Toz antepfıstığı, kiraz şekerlemesi

Nasıl Yapılır
Süt, tozşeker ve vanilyayı bir tencerede kaynatın. Daha sonra büyükçe bir tepsiye boşaltın. Gülsuyu ilave edip karıştırın. Güllaç yapraklarının yarısını tek tek süte batırın ve ayrı bir tepsiye üst üste yayın. Ortasına ceviz serpin. Kalan güllaçları da aynı şekilde süte batırıp, cevizin üzerine üst üste yerleştirin. Tepsideki sütlü karışımı güllacın üzerine dökün ve 15 dakika bekletin. Ardından istediğiniz şekilde kesin. Üzerini toz antepfıstığı ve kiraz şekerlemesi ile süsleyip servis yapın.

Afiyet Olsun...

YeşiL6 beğendi.
__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 23.06.2016, 13:44   #2 (permalink)

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Güllaç Tarifi

Nerden Geldin Aklıma.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 23.06.2016, 13:54   #3 (permalink)

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Güllaç Tarifi

Bir zamanlar pek sevmediğim bir tatlı idi, gül suyunu çok dökünce sevmiyorum. Uzunca aradan sonra bu ramazan ilk kez abimlerde yedim, güzeldi

Papatya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz.


Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum hakkında Kullanılan sistem hakkında
Forumaski paylaşım sitesidir.Bu nedenle yazılı, görsel ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenmektedir.Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir.Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazılı, görsel ve diğer materyalleri 48 saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır. Bildirimlerinizi bu linkten bize yapabilirsiniz.

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2016, ve Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.
yetişkin sohbet chatkamerali.net

Saat: 11:51