|
Yemek Tarifleri kategorisinde açılmış olan Güllaç Tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
29.06.2014, 00:27 | #1 (permalink) |
| Güllaç Tarifi Güllaç Tarifi güllaç tarifi, güllaç oktay usta, güllaç tarifi oktay usta, güllaç tatlısı tarifi, güllaç sarması, güllaç tarifleri, güllaç yufkası nasıl yapılır, Kolay Güllaç Tarifi, 'Güllaç'ın ustasından püf noktalar, Güllaç Yapmayı Öğrenin İşte güllaç tarifi... Malzemeler 12 yaprak güllaç İki buçuk litre süt İki buçuk su bardağı tozşeker 1 paket vanilya 1 çay bardağı gülsuyu Bir buçuk su bardağı dövülmüş ceviz Süslemek için: Toz antepfıstığı, kiraz şekerlemesi Nasıl Yapılır Süt, tozşeker ve vanilyayı bir tencerede kaynatın. Daha sonra büyükçe bir tepsiye boşaltın. Gülsuyu ilave edip karıştırın. Güllaç yapraklarının yarısını tek tek süte batırın ve ayrı bir tepsiye üst üste yayın. Ortasına ceviz serpin. Kalan güllaçları da aynı şekilde süte batırıp, cevizin üzerine üst üste yerleştirin. Tepsideki sütlü karışımı güllacın üzerine dökün ve 15 dakika bekletin. Ardından istediğiniz şekilde kesin. Üzerini toz antepfıstığı ve kiraz şekerlemesi ile süsleyip servis yapın. Afiyet Olsun...
__________________ |
23.06.2016, 13:44 | #2 (permalink) |
| Cevap: Güllaç Tarifi Nerden Geldin Aklıma.
__________________ all the best. |
23.06.2016, 13:54 | #3 (permalink) |
| Cevap: Güllaç Tarifi Bir zamanlar pek sevmediğim bir tatlı idi, gül suyunu çok dökünce sevmiyorum. Uzunca aradan sonra bu ramazan ilk kez abimlerde yedim, güzeldi |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |