Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.12.2015, 15:08   #1 (permalink)
Papatya

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 2016'da Kova Burcunu Ne Bekliyor?

2016'da Kova Burcunu Ne Bekliyor?



Kova burcu 2016 yılı yorumları

Kova burcu 2016 astroloji yılında neler yaşayacak?

Aşk, evlilik, sağlık ve eğitim hayatınızı en iyi burç yorumcuları arasında yer alan ünlü Astrolog Hande Kazanova yorumluyor

Sevgili Kovalar; bu yıl maddi alanda titiz hareket ederseniz maddi sorunlarla karşılaşmazsınız. Kredi, faiz, vergi, muhasebe konularında fırsatlar elde edebilirsiniz. 2016'da beklenmedik insanlardan ve yerlerden hayatınızı iyiye doğru değiştirecek etkiler göreceksiniz.
Elinize bir miras geçebilir, eşinizin ya da partnerinizin maddi anlamda hayatında güzel gelişmeler yaşanabilir.
Mistik, gizemli konulara ilginiz artabilir veya psikolojik olaylardan yararlanabilir, önemli ameliyatlarınız varsa çok kritik tarihlere denk gelmediği müddetçe olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. 2016 yılında da çevrenizi, arkadaşlarınızı gözden geçireceğiniz bir dönem içinde olacaksınız. Dostlarınızın ve çevrenizdeki arkadaşlarınızın iç yüzünü göreceksiniz, bazılarıyla dostluklarınız daha sağlama binerken, bazılarına bu dönem veda etmek durumunda kalabilirsiniz. deallerinize ve hayallarinize ulaşmak için çok çalışmak ve uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Para / Kariyer / İş
Dikkat etmeniz gereken 23 Mart-26 mayıs tarihlerinde borçlanmaktan kaçınmalısınız. 09 Mart- 16 Eylül tarihleri arasında parasal konularda önemli gelişmeler yaşanabilir.
27 Mayıs- 30 Haziran tarihleri arasında önemli girişimlerden kaçınmalısınız.
9 Eylül'den sonra medya, yabancılarla yapılacak işler, ticaret, ithalat, ihracat, yayıncılık, hukuk, iş seyahatleri, deniz aşırı ülkelerle girişilecek ticaret, turizm sektörlerinde başarı ve şansınız yüksek olacak.

Eğitim
Yılın 2. Yarısında eğitim ve öğrenim alanlarında gelişiminizi arttıracaksınız.Jüpiter desteğitle akademik konularda başarı sağlayabilirsiniz.
23 Mart’taki Ay Tutulmasından sonra eğitimsel konuların hızlandığını görüyor olacaksınız.

Sağlık
2016 yılında sağlık ile ilgili büyük sorunlar yaşamayacaksınız. Sağlık evinizin yöneticisi ay olduğu için tüm ay tutulmaları zamanında sağlığınıza dikkat edin.
23 Mart- 18 Ağustos- 16 Eylül tarihlerinde sağlığınıza gereken özeni gösterin.

Aşk / İlişki / Evlilik
Aşk evinizin yöneticisi Merkür gerilemelerinde aşk hayatınızda ve varsa çocuklarınızla olan iletişiminizde sıkıntı ve sorunlara açık olabilirsiniz. 18 Ağustos'ta devreye giren parçalı Ay Tutulması, özel hayatınızı fazlasıyla önemsemenizi sağlayabilir.

Papatya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla