Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.02.2016, 14:11   #1 (permalink)
EbruLi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 16 Şubat Salı 2016 Günlük Burç Yorumları

16 Şubat Salı 2016 Günlük Burç Yorumları



16 Şubat 2016 akrep burcu yorumu, 16 Şubat 2016 aslan burcu yorumu, 16 Şubat 2016 balık burcu yorumu, 16 Şubat 2016 başak burcu yorumu, 16 Şubat 2016 boğa burcu yorumu, 16 Şubat 2016 günlük burç yorumları, 16 Şubat 2016 ikizler burcu yorumu, 16 Şubat 2016 koç burcu yorumu, 16 Şubat 2016 kova burcu yorumu, 16 Şubat 2016 oğlak burcu yorumu, 16 Şubat 2016 salı burç yorumları, 16 Şubat 2016 terazi burcu yorumu, 16 Şubat 2016 yay burcu yorumu, 16 Şubat 2016 yengeç burcu yorumu, 16 Şubat ayı burç yorumları, 16 Şubat burç yorumları, 16 Şubat günlük burç yorumları, 16.02.2016 akrep burcu yorumu, 16.02.2016 aslan burcu yorumu, 16.02.2016 balık burcu yorumu, 16.02.2016 başak burcu yorumu, 16.02.2016 boğa burcu yorumu


Koç: Daha evvelce başlattığınız çalışmalarınıza bugün ifa edebilirsiniz ve cilasız yaklaşık işlerinizi tamamlamaya çalışacaksınız. Somut konularda çok muzaffer olabileceğiniz ve bu konulardaki yeteneklerinizi pozitif olarak kullanabileceğiniz biraz gündesiniz. Bugün kendinizi bazı çok açıdan güçlü hissedeceksiniz hemen hemen çevrenizdeki insanlara muhalif zalim tutumlarınızı sizin için averaj verici olabilir.


Boğa: İşinize olan bağlılığınız dönem, gün kesin işlerinizi aksatmanıza neden oluyor. Bugün yine harcama yapmakla yapmamak arasında bocalayabilirsiniz. Daha düşünülmeyen bir şeyi satın almaya kalkışmanız, bazı geveze kızgınlıklara kanal açabilir. Bugünlerde sıhhat konularında kimi koşuşturmalar husus olabilir.


İkizler: Günümüzde işyerinizde içinizde bazı gönülsüzlük olacak. Bu durumu alım satım arkadaşlarınıza yansıtmamalısınız ve bilhassa işlerinizi elden bırakmamaya gayret göstermelisiniz. Günümüzde hatıra defteri masraflarınızla ilgileneceksiniz ve önümüzdeki günlerle izafi kimi tasarruf planlamayı düşüneceksiniz. ç dünyanıza dalabilir yaptığınız işlerde dikkat dalgınlığı yaşayabilirsiniz. Telafi edemeyeceğiniz hatalar yapmamak karşı dikkatinizi yoğunlaştırmalısınız.


Yengeç: Meslek yaşamınızda yoğunluk yaşayacağınız bazı gündesiniz. Enerjinizin zorunlu kimi kısmınız işinizle bağıl konulara kanalize edeceksiniz. Bugünlerde abartılı duygusallıklar suç anlaşılmanıza neden oluyor. Kendinizi daha iyi anlatan davranışlar içine girmelisiniz. İşinizle karşılaştırmalı kaçınılmaz kimi yükselme olabilir. Beklentileriniz doğrultusunda gelişmeler olacaktır ve karşınıza çıkacak fırsatları pozitif kadar değerlendirmeye çalışmalısınız.


Aslan: İşinizle izafi alacağınız kararları hayata geçirmek için acele davranmanız zamanı gelmiş kimi gündesiniz. Eksik gündüz önce gelirinizde beklemediğiniz yaklaşık çoğalma oldu . Bu kâr doğru iktisadi olarak epeyce rahatladınız. Bütçenizde gözle görülür amma ıslah görülüyor. Çevrenizde sırlarınızı söylediğiniz insanlara dikkat etmelisiniz.


Başak: Sizi bugünlerde, standardınızı çok yükseltebilecek bazı ticaret teklifi bekliyor. Kazancınızı arttırmagirişimleriniz, hazır yüzünüzü güldürecek. Aileye Ait içi ilişkilerinde daha temel verili ve inşaat davranmaya ihtimam gösterirseniz ebeveynlerinizin sevgisini kazanabilirsiniz.


Terazi: Başarınızı kıskanan iş arkadaşlarınızın kışkırtması birlikte, onlara ters bir yumruk savaşı içerisine girebilirsiniz. Onlara maddi yardımda bulunacaksınız. bu arada yaptığınız parasal yatırımlarla ilgiliHoş gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün dikkatsizliğiniz sonucu ufak kimi barınak kazası geçirebilirsiniz.


Akrep: Enerjinizi ve yeteneklerinizi kaba daha iyi değerlendirebileceğiniz başka yerlerin olduğunu bilmeniz sizi sıcacık davranışlar içine sokuyor. Spesifik masraflarınızı kısıtlayamamanız, elinize geçeni boş ışık halkası getiriyor. Sevgiliniz itimat istiyor. Ona bu güveni verebilmeniz beraberliğinizi daha de manâlı ışık halkası getirecek.


Yay: Her Işin Altından Kalkar ve yeteneklisiniz. Kariyerinizi geciktirecek duygusallıklardan kaçınmalısınız. Yakınlarınızın uyarılarına kulak verirseniz, parayla karşılaştırmalı tartışmaların yok olduğunu göreceksiniz. Size ait sırların, bilginiz dıştan başkasıyla paylaşılması tedbirli yok. Biraz uyarılar dolayı becerikli davranmanız yerinde olacak.


Oğlak: Günümüzde sizin karşı kapsamlı kimi gündüz olacak. Rutin işlerinizin yanı kablo insanları yaptığınız işle ilgili din etmeye çalışacaksınız. Meslek hayatında zirveyi hedeflediğiniz amacıyla çoğalma yönünden artı yaklaşık sıkıntınız devamsız. Yaptığınız yapıtlar etrafında herkese talimatlar vermeyin ve açıktan rekabete kalkışmayın.


Kova: Beklenmedik fırsatlarla yepyeni planlar içine girebilirsiniz. Yakın günlerde oldukça sevineceğiniz görüşmeler, bekleyen randevuları getirebilir. Alacak verecek konularında sadakâtsizlik örneği vermiş birtakım dostlara krediniz hala besbelli duruyor. Planlarınız oldukça aslına uygun. bununla birlikte planlarınızı, bunlara istenilen eleştirileri da bölme karşısında alarak değerlendirmenizde kazanç belki.


Balık: Günü daha önceden belirlenmiş iş lokal randevunuz yaklaştıkça heyecanınız artıyor. Bedensel yaklaşık sıkıntı halinde görünmüyorsunuz. -Diği Için İhtiyaçlarınız, beklentileriniz, zevkleriniz kazancınızın üzerine çıkamıyor. Bir konuda yine müdahaleciliğiniz ön planda. İki arkadaşınızın özel ilişkilerine sert karışıyorsunuz. Bu şekilde bu ilişkiye kimi katkınız olmuyor.

__________________
Kadının gücünü
Hafife Alma.








Her Yol Sana Çıkar
Galatasaray !


EbruLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla