Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.09.2012, 22:47   #1 (permalink)
KaRaqiZz
BaHaRamaZaN

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Divx Nasıl Yapılır ?

Alıntıdır.


AutoGK - DVD 'den Kolay Divx Çözümü [ Türkçe Kullanım Kılavuzu ]

GENEL İÇERİK :

* Donanım ve Yazılım Gereksinimleri
* Kurulum ve Encoding
1. DVDDecrypter
2. AutoGK nasıl kullanılır ?
3. Sonuç

BAŞLARKEN


Merhabalar ! Auto Goridan Knot ( bundan böyle kısaca AutoGK olarak adlandıracağız ) türkçe kullanım kılavuzuna hoş geldiniz ! Umarım bu çarpıcı yeni çözümü kullanmaktan memnun kalır, elinizdeki DVD filmlerinizi DVD/MPEG4 çalarınız, bilgisayarınız yada bilgisayarınızdaki ekran kartı yardımıyla televizyonunuzda oynatmak üzere kolayca yüksek kaliteli Divx dosyalarına çevirmeyi öğrenebilirsiniz. AutoGK özellikle Divx oluşturmanın karmaşık ve detaylı ayarları ile uğraşmak istemeyen, yada bu ayarları bilmeksizin DVD filmlerden kaliteli Divx dosyaları elde etmeyi arzu eden son kullanıcı için tasarlanmıştır.

Başlamadan önce bilmeniz gereken birkaç önemli noktayı gözden geçirmekte fayda var . Öncelikle : sahibi olduğunuz DVD filmlerin kişisel yedeklerinin alınması konusunda farklı ülkelerde farklı kanunlar geçerli olmaktadır, ancak hemen hemen hiçbir ülkede KİRALANMIŞ yada ÖDÜNÇ ALINMIŞ DVD filmlerin yedeklerinin alınmasına kanuni açıdan izin verilmemektedir. Bu nedenle AutoGK 'yı kullanırken ülkemizde geçerli olan kanunlar çerçevesinde hareket etmenizi önemle tavsiye ediyoruz.

Bir kez daha hatırlatmak isteriz ki : bu kullanma kılavuzu adım adım kendi sahip olduğunuz DVD filmleri avi (Xvid veya Divx) formatında yedekleyebilmenizi sağlayacak işlemleri gerçekleştirmeniz için yazılmış olup korsan amaçlar için kullanılamaz. Kılavuzun orjinal yazarları ve çevirmeni kullandığınız DVD 'nin kendinize ait olduğunu ve kişisel kullanım amaçlı yedeğini almakta olduğunuzu var saymaktadır. Kullanım hakları saklı içeriğe sahip filmlerin kopyalarının dağıtımı tamamen yasadışıdır. Bu kılavuzun orjinal yazarları ve çevirmeni bu kılavuzun yada AutoGK 'nın yasadışı kullanımı hakkında sorumluluk kabul etmemektedir.

__________________
Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna; ama bil ki senin de başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!...
Aşk bilek gücü değil “YÜREKTİR”! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara!…
KaRaqiZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla