Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.03.2014, 21:06   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Bakla Turşusu

Bakla Turşusu

Çok ufak ve körpe baklaları alıp kılçıklarını çıkarın ve bunları tuzla oğuşturun. Sonra limon kabuğu ile haşlayın. Bunu da kavanoza koyarak üstüne az tuzlu sirke boşaltın ve ağzına kadar dolunca bir tahta ile üstüne de bastırmak için hafif bir taş koyunuz.

Not: İsterseniz sirkeye biraz da dövülmüş sarmısak katarsanız daha lezzetli olur. Turşunun sirkesini 15 gün sonra yenileyiniz.

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla