Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.12.2012, 14:55   #1 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Evde Kol Kası Geliştirme Yöntemleri

evde kol kası geliştirme yöntemleri nelerdir - şınav nasıl çekilir - vücut kası geliştirme hareketleri ve egzersizleri ile ilgili bilgiler - kas geliştirme yöntemleri






Egzersiz hareketleri arasında en önemli kısımlardan birisi olan kol kası çalışmaları büyük önem taşımaktadır. Kollarımızın yeterince
güçlü olmadığını düşünüyor ya da daha gösterişli kollara sahip olmak istiyorsak kol kaslarımızı geliştirmemiz gerekmektedir. Yıllardır tv ekranlarında görmeye alışık olduğumuz haltercilere her defasında şaşkınlıkla bakıyoruz ve nasıl bu kadar şişkin kaslara sahip olduklarını merak ediyoruz. Yakın çevremde de bulunan ince sıska kişilerin 1 yıl gibi bir sürede mütiş bir vücuda sahip olması da bir o kadar şaşırtıcı.

Vücut yapmak için çeşitli kurslara ayda onlarca lira para kaçırmak size zor geliyorsa
evde düzenli spor ve çalışmalar ile vücut çalışmalarınızı sürdürebilirsiniz ancak tabiki uzman bir hekim tavsiyeleri aracılığı ile kas çalışma sistemlerini denemeniz sağlık açısından önemli ve gerekli olanıdır.

Evde kol kası geliştirme hareketleri de denenebilir. Mesela bu hareketlerden bazıları şınav çekmenin kol kaslarına önemli derecede faydası bulunmaktadır.


Bir diğer uygulamalardan ve en fazla tercih edilen kol kası geliştirme yöntemlerinden birisi de ağırlık çalışmalarıdır. Uzun süreler ağırlık çalışmaları sonucu kol kasları gelişmeye başlayacaktır.


Ağırlık çalışmalarında
yeni başlayanlar için; en hafiften zamanla ağırlık mikartını yavaş yavaş arttırmayla sürdürüldüğü bilinmektedir.

İlgili şınav çekme hareketi ile ilgili bilgilere Şınav nedir? Nasıl şınav çekilir?


Şınav hareketinin kol kasları ve vücuttaki pek çok bölgeye önemli derecede faydası bulunmakta ve kaslarımızın gelişimizde büyük rol oynamaktadır.




Vücuttaki tüm kasların çalıştırılmasını sağlayan şınav
askerlik beden eğitimi ve spor ile ilgili tüm alanlarda karşımıza çıkmaktadır. Şınav çekmenin faydaları saymakla bitmez. Özellikle ayak bacak ve kol kasların çalışılımında ihtiyaç duyulan hareket şeklidir. Eller yere yaslanır göğüs yere paralel ayaklar desteği ile yere kol dirsekleri kırılarak düz bir biçimde inip kalkınma hareketine şınav denir.

Alıntıdır


Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla