Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.01.2015, 21:53   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 05 Ocak 2015 Günlük Burç Yorumları

05 Ocak 2015 Günlük Burç Yorumları

5 Ocak 2015 Günlük Burç Yorumları, 05 01 2015 burçlar, 5 Ocak 2015 akrep burcu yorumu, 5 Ocak 2015 aslan burcu yorumu, 5 Ocak 2015 balık burcu yorumu, 5 Ocak 2015 başak burcu yorumu, 5 Ocak 2015 boğa burcu yorumu, 5 Ocak 2015 ikizler burcu yorumu, 5 Ocak 2015 koç burcu yorumu, 5 Ocak 2015 kova burcu yorumu, 5 Ocak 2015 oğlak burcu yorumu, 5 Ocak 2015 terazi burcu yorumu, 5 Ocak 2015 yay burcu yorumu, 5 Ocak 2015 yengeç burcu yorumu, 2015 ocak ayı burç yorumları, günlük burç yorumları, 2015 ocak günlük burç yorumları, 5 Ocak burç yorumları, 5 Ocak 2015 pazartesi günlük burç yorumları


Koç Burcu

Gökyüzü enerjisi yüksek bir günü müjdeliyor sizlere. Hızlı düşünün ve günü iyi değerlendirin. Uzun vadeli bir başarı istiyorsanız şayet… Özel yaşamınızda ise evli ve ilişkisi devam eden Boğa’lar beraberliğiniz boyunca yaşadığınız sorunların ortadan kalkması için göksel enerjiler sizleri sınayacak, bir yol gösterici olacak ve ilişkiniz için doğru kararları vermenizi sağlayacak. Yine bugün geçmişte çözümleyemediğiniz sorunları, hesaplaşmaları ve güzellikleri yeniden değerlendirebilirsiniz. Bu sayede kafanızdaki keşkelerden de kurtulmuş olacak gerçekçi davranak doğru kararlar alıp uygulayacaksınız…
Günün Olumlaması: Başarıya giden yolumda üzerime kapanan tüm kilitli kapıları bir bir açıyorum. Hiçbir olay ve hiçbir insanın yeteneklerimi körelterek beni ve ruhumu hapsetmesine izin vermiyorum. Haklarımı geri alıyor kendimle barışıyor ve tüm gücümle mücadele ediyorum.

Günün kristali: Turkuaz
Günün Rengi: Siyah


Boğa Burcu

Gezegensel güçler bugün ruhsal olarak kendinizi yenilemenizi adeta geçmişten bugüne uzanan yüklerinizden kurtulmanızı sağlayacak. Yeniden doğmuşçasına hür ve rahatlamış hissedeceksiniz. Gün boyunca iş ve eğitim hayatınızla ilgili önemli gelişmeler ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili konuları iyi değerlendirmeli ve başkalarının etkisi altında kalmadan sezgilerinize güvenerek kararlar vermelisiniz. Cesur davranmalı ve artık kendinize yeteneklerinize güvenmeyi öğrenmelisiniz! Özel yaşamınızda ise gerçeklerden kaçmanız yaşadıklarınızı değiştirmeyecektir…
Günün Olumlaması: Sevginin ve inancın gücünün var olan zorlu şartları değiştirebileceğine tüm kalbimle inanıyor ve deneyimleyerek şahitlik ediyorum. Sevgiyi paylaştıkça her geçen gün yoluna giren ilişkilere zenginliğe bolluk ve berekete sahip olmanın şükrünü yaşıyorum.

Günün Kristali: Turmalin
Günün Rengi: Siyah


İkizler Burcu

Bugün iş hayatınızla ilgili ne kadar çok iletişimde olursanız o kadar kazançlı çıkacaksınız. Gün içinde aile bağlarınız da oldukça kuvvetlenecek bu bir büyüğünüzün hastalığı vesilesi ile olabilir. Birlik ve beraberliğin önemini daha iyi kavrayacaksınız. Aile bireylerinden önemli destekler görecek ve güçleneceksiniz. Gün sizin için son derece bereketli ve şans dolu… Özel yaşamınızda ise süpriz gelişmelerle sevinecek, Yakın çevrenizden gelecek olumlu destekle kendinizi çok daha fazla güvende hissedecek ne kadar doğru bir yolda olduğunuzun memnuniyetini yaşayacaksınız.
Günün Olumlaması: Sezgilerime güveniyor hissettiğim gibi yaşıyor inançlarım doğrultusunda ilerliyorum. Sabırlı doğam sayesinde kolay öğreniyor özümsüyor bilgi ile donanmış olmanın sayısız nimetini yaşıyorum.

Günün Kristali: Akuamarin
Günün Rengi: Siyah


Yengeç Burcu

İş hayatınızda ise popülaritenizin bir hayli artacağı zamanlardasınız. İş disiplininiz hak ettiğiniz yere ulaşmanızı sağlıyor. Bugün sevgilinizin ya da eşinizin gergin davranışları sizi üzebilir ve gün içinde yapmanız gereken bir çok şeyi aksatmanıza neden olabilir. Güçlü bir burcun temsilcisi olmanıza ragmen son derece hassas ve duyguları ile yaşayan sizler bu gibi durumlar karşısında soğukkanlılığınızı korumayı başarmalı. Sakin bir ortamın oluşmasını bekleyerek hareket etmelisiniz. Eş yada sevgilinizin sizin bu tavrınız karşısında rahatlayacaksınız.
Günün Olumlaması: Başkalaşmadan özüme sadık kalabilmenin kendimi yenileyerek geliştirebilmenin bana sunduğu şansların bereketin güzelliklerin ve sayısız nimetlerin şükründeyim. Meleklerimin yanımda olduğunu biliyor yaşamımı güvenle sağlıkla aşkla sürdürüyorum.

Günün Kristali: Mavi Spinel
Günün Rengi: Siyah


Aslan Burcu

Gökyüzü bugün varlığı yokluğu belli olmayan sevgilinizle ilgili kararlar alabileceğinize işaret etmekte. Sorumluluk almaktan kaçması aranıza duvarlar örmesi sabrınızı taşırabilir! Radikal bir konuşma yaparak belirsizliğin getirdiği yorucu etkilere noktayı koyabilirsiniz. İş hayatınızda ise durağanlığın değişmeye başlaması ile heyecanlanabilir kendinizi yeteneklerinizi ortaya koyma isteğinizi daha aktif bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Silkinin ağırlıklarınızdan kurtulun ve değişim enerjisi yaşamınıza akmaya başlamışken bu durumu elinizden geldiği kadar iyi değerlendirin…
Günün Olumlaması: Ay’ın Dünyanın etrafında döndüğü gibi güzellikler bolluk bereket başarı aşk ve huzur etrafımda dönüyor şimdi beni büyük bir güçle sarmalına alıyor ve yaşamımı mükâfatlandırıyor. Sonsuz bir şükürle hepsini kabul ediyor ve bana gelen her şeyi en iyi şekilde değerlendireceğime Rabbime ve kendime söz veriyorum..

Günün Kristali: Aventurin
Günün rengi: Siyah


Başak Burcu

Pişmanlıklarınızın geçmişle hesaplaşmalarınızın yoğun olduğu bir gündesiniz. Bitmez tükenmek bilmeyen keşkeler keşkeler keşkeler… Kendinizi kurban gibi hissetmekten vazgeçin ve değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabullenerek neler yapabilirim olayları farklı açılarla nasıl değerlendirebilirimin cevabını bulmaya çalışın. Hiç bir şey için geç değildir. Yaşanması gereken yaşanmıştır önemli olan bugün yaşadıklarınızın olgunluğu ile zenginleşebilmek seçimlerinizi bu doğrultuda yapabilmektir. İş hayatınızda yüksek tempolu bir gün sonunda yeni teklifler ve önemli iş bağlantıları gerçekleştirebilirsiniz…
Günün Olumlaması: Farkındalığımın artması ile ışığa yürümenin aydınlığı tümruhumu sarıyor. Yaşadığım her şeyi adil bir yaklaşımla değerlendiriyor, kendimi yeniliyor, sürekli öğrenerek gelişiyorum. Böylelikle bana sunulan ruhsal planla bütünleşiyor, doğru kararlar alıyor ve bunları uyguluyorum.

Günün Kristali: Carnelian
Günün Rengi: Siyah


Terazi Burcu

Duygusal konularda bir an evvel kendinizi toparlamalısınız. Özel yaşamınızda kararlı olmanız gereken zamanlardasınız. Duygularınızı yok sayarak hareket edemeyeceğinize göre içinde bulunduğunuz şartları istediğiniz yöne çevirebilmek için harekete geçmelisiniz. Duygusal hayatınızda yaşanan belirsizlik yaşamınızın geneline yansımaya devam ettiği sürece huzurlu olabilmeniz çok güç… Başkalarının dertlerine çözüm aramaktan kendinizi ne kadar ihmal ettiğinizin farkındamısınız? İş hayatınızda ise tartışmalardan uzak durmalısınız…
Günün Olumlaması: Geçmiş zamanlarımdan bugüne kadar ruhumda taşıdığım tüm olumsuz düşünce ve blokajları yüksek iradem inançlarım sayesinde ruhumun derinliklerinden ve bilinçaltımdan tamamen siliyorum. Yerini sevgiyle bilgelikle aşkla dolduruyor yepyeni kazanımlarla yaşamımı zenginleştiriyorum.

Günün Kristali: Pembe kuvars
Günün Rengi: Siyah


Akrep Burcu

İş hayatınızda gecikmeler stress yaratabilir kendinizi ifade ederken yanlış anlaşılmamaya özen gösterin. Özel yaşamınızda ise bekarsanız hayatınıza aniden girecek biri ile bambaşka duyguların içinde bulabilirsiniz kendinizi. Aşırı şüpheci yaklaşımlarda bulunmadan sezgilerinizin sesiyle hareket etmelisiniz. Uzun zamandır devam eden bir ilişki içindeyseniz resmileştirme kararı alabilirsiniz. Aile hayatınızda da oldukça güzel görüşmeler ve olumlu sonuçlarla rahatlayacak var olan problemlerinizi karşılıklı anlayışla aşacaksınız.
Günün Olumlaması: Ruhum bedenim aklım mükemmel bir uyum içinde. Sağlıklı ve zindeyim. Bolluk bereket şans benden yana. Günü en yüce hayrıma olacak haliyle değerlendiriyor sahip olduğum her şey için sonsuz şükür ediyorum.

Günün Kristali: Amazonit
Günün Rengi: Siyah


Yay Burcu

Bugün duygusal hassas ve kırılgan bir ruh halinde olabilirsiniz. Dikkatli olun bu haliniz başkaları tarafından suistimal edilebilir. Bu kişiler çok yakınızda bulunan kan bağınız olan insanlar olabilir… Size bir anlık sevgi ile yaklaşımları ciddi hatalar ve pişmanlıklar yaşamanıza sebebiyet verebilir. Kendi kendinizi ateşe atmamalısınız! İş hayatınızda ise beklemediğiniz kararlarla karşılaşabilir; Zamanında yapmanız gerekenleri ertelediğiniz için problemler yaşayabilirsiniz. Olan olmuştur. Toparlanın ve kendinize yeni çıkış yolları arayın… Karamsarlığa teslim olursanız güneşin günü aydınlatması sizler için anlamını yitirebilir…
Günün Olumlaması: Ruhumun derinliklerinde yer etmiş bilinçaltımda sürekli tekrar eden tüm olumsuz düşüncelerimden arınıyorum. Ruhumu aşkla besliyor ve güçleniyorum. Tepeden tırnağa yenileniyor yeteneklerimin farkına varıyor sağlıkla aşkla bilgelikle küllerimden yeniden doğuyorum.

Günün kristali: Hematit
Günün Rengi: Mavi


Oğlak Burcu

Gökyüzü bugün aşırı kuşkucu tavırlar içinde olabilir ve çevrenizde ki bir çok kişi tarafından yadırganabilirsiniz. Özellikle yakın arkadaşlarınız kendinizi toparlamanız için size yapıcı uyarılarda bulunabilir ve siz onlara hak etmedikleri tepkiler verebilirsiniz. Kuşkularınızın esiri olmadan hareket etmeye çalışın Özel yaşamınızda ise evli Oğlak’lar eşinizin geçmişte yaşadığı bir olayı öğrenebilir ve bunun hesabını hiçte hoş olmayan bir uslupla yargılar tarzda sorabilir; Hiç beklemediğiniz tepkiler alarak ilişkinizi çıkmaza sokabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Kendimle yaşadıklarımla yüzleşiyor dünde kalması gereken ağırlıkları bugünüme taşımaktan vazgeçiyorum. Ruhumu evrenin güzellikleriyle arındırıyor yeteneklerimi cesur bir şekilde ortaya koyarak bolluk ve bereket enerjisini kendime çekiyorum.

Günün Kristali: Agat
Günün Rengi: Siyah


Kova Burcu

Gökyüzü bugün egonuzu yükselerek şahsi meselerinizi büyüterek hareket etmenize sebep olabileceğine işaret etmekte. Bir an için geçici bir zafer kazansanızda sonunda ağır bir mağlubiyet alabilirsiniz. DİKKAT! İnsanları etkileyerek yakınlaşıp güven duygularını sarsabilirsiniz; Siz duygunun siz aşkın siz hümanizmin temsilcilerisiniz. Bunları aklınızda tutun ve egonun ruhunuzla oynamasına izin vermeyin. Özel yaşamınızda evli Kova’lar eşinizden gelecek güzel bir jestle sevinebilirsiniz. Romantizmin yoğun olacağı özel bir gündesiniz… Keyfini çıkarın ve mutluluğunuza sahip çıkın!!!
Günün Olumlaması: Aşkın gücü ile aşmış olduğum zorluklardan sonra gelen haklı başarımın mutluluğumun şükrünü yaşıyorum. Sevgiyle kuşatılmış olmanın mucizeleri yaşamıma akıp geliyor bende sevgi ile kucaklıyorum hepsini.

Günün Kristali: Yakut
Günün Rengi: Siyah


Balık Burcu

Bugün aile hayatınızı ilgilendiren konularda, Karşılaştığınız biri kafanızı karıştırabilir ve bir girişiminizin zamanında yapılmasını aksatabilir. Böyle bir durumda paniğe kapılarak olayları sağlıklı bir şekilde değerlendirememenize neden olacaktır. Her şeyi negatif tarafıyla düşünen insanlardan bugün mümkün olduğunca uzak durmalısınız. Günlerdir sürdürdüğünüz cesaretli tavrınızın engellenmiş olduğu düşüncesine kapılabilirsiniz. Bugün maddi konularda yakın çevrenizde bulunan insanların önerileriyle hareket etmekten kaçınmalı ve harcamalarda bulunmamaya dikkat etmelisiniz.
Günün Olumlaması: Dünümde ertelediğim her şeyi bugün ve yarınımda sevgiyle kabul ediyor ve değerlendiriyorum. Bana bahşedilmiş tüm yeteneklerim için bütün kalbimle şükrediyorum. Yeteneklerimin hakkını verebilmek ve hak ettiğime sahip olabilmek için disiplinle çalışacağıma kendime söz veriyorum.

Günün Kristali: Rodokrozit
Günün Rengi: Siyah

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla