Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18.05.2015, 09:02   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 18 Mayıs 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

18 Mayıs 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

18 Mayıs 2015 boğa burcu yorumu, 18 Mayıs 2015 ikizler burcu yorumu, 18 Mayıs 2015 koç burcu yorumu, 18 Mayıs 2015 kova burcu yorumu, 18 Mayıs 2015 oğlak burcu yorumu, 18 Mayıs 2015 terazi burcu yorumu, 18 Mayıs 2015, 2015 Mayıs Güncel Günlük burç yorumlar,18 Mayıs 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumları, 18 05 205 burçlar, 18 Mayıs 2015 akrep burcu yorumu, 18 Mayıs 2015 aslan burcu yorumu, 18 Mayıs 2015 balık burcu yorumu, 18 Mayıs 2015 başak burcu yorumu



KOÇ BURCU 18 Mayıs 2015 Burç Yorumu
Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz. Parasal durumdan çok sıkışıksınız. Dostlarınızı kırdığınızı bildiğiniz için arayamıyorsunuz. Siz yalnız kalmayı hakeden bir insan değilsiniz. Yakınlarınızdan yardım isteyin. Bu dar günler geçici, ileride bol kazançlı ve mutlu günler sizi bekliyor. Kalbinizi koruyun. Çünkü o en hassas noktanız.

BOĞA BURCU 18 Mayıs 2015 Burç Yorumu
Geçmişteki birtakım olumsuzluklara karşı, kaçınılmazdı düşüncesiyle, kendinize yönelik bir korumacılığınız var. Kuşkucu özellikleriniz bugünlerde size radikal kararlar aldırabilir.Duygusal olarak bazı şüphelere kapılabilir gün içersinde bazı tartışmalar yaşaya bilirsiniz, İç dünyanıza yönelik bir kendine dönüklüğünüz söz konusu, bazı durumlarda övgü kabul edip yanlışa yapıyorsunuz.İş ortamınızda yada genel çevrenizde bazı huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. İş ortamınızda sizin dışınızda kalan bazı sorunlarla uğraşabilir ve gereksiz bulacağınız işlerle ilgilenebilirsiniz. Bazı huzursuzluklar yaşayabileceğiniz bir gün geçirme ihtimaliniz yüksek olduğundan özellikle stresten uzak durmaya çalışmalısınız.

İKİZLER BURCU 18 Mayıs 2015 Burç Yorumu
Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek. Aşkta ise daha olumlu gelişmeler olacak. İhtiyacınız olan desteği hem sevdiğiniz kişiden hem de yakınlarınızdan göreceksiniz. Şu günlerde ailenizle birlikte bir akşam yemeğine çıkın. Bu onları çok mutlu edecek. Yaratıcılığınızı kullanarak daha çok para kazanabilirsiniz. Zira paraya olan ihtiyacınız daha çok artacak.

YENGEÇ BURCU 18 Mayıs 2015 Burç Yorumu
İşinizde kısa sürede gösterdiğiniz başarılarla kendinizden söz ettirmeyi başarıyorsunuz. Ailenizden birileriyle aranızdaki sürtüşmü sürüyor. İlişkiniz ve yaşantınız konusunda günlük sorunlarınız içerisinde olmadan doya doya yaşamaya yoğunlaşmak istiyorsunuz. Hafta sonu yaşadığınız unutulmayan anlardan sonra gün içersindeki yorgunluğu hissetmek bile istemiyorsunuz bugün durgun bir an geçirmeniz yerine coşkuya dönüşecek anlar olabilir..Arkanızdan yapılan kimi konuşmalar ve kardeşleri içine alan sorunlar sizi oldukça yıpratacaktır. Önemli kararlarınızı bekletmek, kabullenme içinde olmak gerek. Duygusal kararlardan kaçınmanızda yarar var.

ASLAN BURCU 18 Mayıs 2015 Burç Yorumu
Yeni bir iş teklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı. Böylece toplum yaşamına ve aşka epey zaman kalacak **************. Duygusal yaşantınız da bu yüzden hareketlenebilir. Tatil planları yapabileceksiniz. Bu da size iyi gelecek. Fakat gece hayatından uzak durmaya çalışın. Bu sizin sağlığınızı hiç de iyi etkilemiyor.

BAŞAK BURCU 18 Mayıs 2015 Burç Yorumu
Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz. Eğer bir sevdiğiniz yoksa yeni tanışacağınız biri size ummadığınız kadar yakın olacak ve destek çıkacak. Yaratıcılığınız sayesinde daha çok para kazanabilirsiniz. Sağlığınız iyi. Sorun yok.

TERAZİ BURCU 18 Mayıs 2015 Burç Yorumu

Bu sıralar güven, güvensizlik konularında sürekli tartışma üretmeye hazır gibisiniz. Güvensizlik nedeniniz olarak gösterdiğiniz şeylere kendinizin de inanmadığını gizleyemiyorsunuz.İlişkiniz konusunda duygularınız karmaşık halden çıkarmak için atağa geçmelisiniz partneriniz sizden bir şeyler beklerken sizde ondan bekleyerek ilişkinizi çıkmaza ve durgunluğa itebiliriniz. Atağa geçerek karşılıklı olarak konuşarak düşüncelerinizi ifade etmelisiniz sizin açınızdan çok geç olabilir zaman sürecine girmek üzeresiniz.Özel sorunlarınız günlük yaşamınızı etkilediği gibi sağlık sorunlarıyla ilgili sorunlar da yarata bilir gün içerisinde ki yorgunluğunuzu ve yoğunluğunuzu akşam saatleri atmalısını.

AKREP BURCU 18 Mayıs 2015 Burç Yorumu
İş konsun da başarılısınız. Kariyeriniz açısından hırsınıza yenik düşmedikçe kariyer hayatınızda yeni olgular oluşacak.Hayatınızı istediğiniz şekilde kontrol etmeniz zorlaşıyor. Gerek iş gerekse özel hayatınızda sizi karmaşaya iten pek çok sebep olacak. Özellikle duygusal açıdan sizi yoran ve endişe yaratan paylaşımlar içindesiniz. Kişisel sorunlarınız konusunda size destek vermek için fikirlerini paylaşan kişileri kırmış olabileceği düşünerek gönüllerini almak için iyi bir günNet, kararlı tavırlarla kazançlı çıkacaksınız. İçinden çıktığınız yorucu, yoğun tempo sizi hayli yormuş görünüyor. Birkaç gündür süregelen bitkinlik hissiniz, sizi başka nedenler aramaya yöneltip boşuna kaygılandırabilir.

YAY BURCU 18 Mayıs 2015 Burç Yorumu
Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor. Sağlığınıza dikkat etmezseniz bu olumlu günlerde iş yerine sağlık problemlerinizle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Özellikle baş ağrılarına dikkat.

OĞLAK BURCU 18 Mayıs 2015 Burç Yorumu
Çalışma koşulları, çalışma ortamı, iş hayatınıza bakış açınız, uygun meslek seçiminiz, staj ve kursa katılmanız, ustalaşmanız anlamında önem taşıyıcıdır. Aldığınız haberler, edindiğiniz bilgilere bugün dikkat ediniz. Çünkü bunlar bir değişimin startı niteliğinde olabilir. Ancak ne olursa olsun, ani kararlar vermeyiniz. Duruma göre hareket ediniz.Çevreniz konusunda yardımlara karşı sırt çevirmemelisiniz. İş hayatınızdaki sorunları ilişkinize yansıtmamalısınız şu sıralar sarsılma noktasındasınız Partnerinizle sorunlarınızı paylaşım içinde olarak çözüm yollarını birlikte aramasınız.Sevgilinizi size karşı düşkünlüğünü göz önünde bulundurarak ona karşı duygularınız ifade etmeli yanlış düşüncelere kapılmamalısınız.

KOVA BURCU 18 Mayıs 2015 Burç Yorumu
İş konusunda sorunlar sizi bekliyor bununla ilgili önlemler almalısınız yeni iş arayışına gireceğiniz bu süreçte moralinizi yüksek tutmalısınız.Çevreniz konusunda yardımlara karşı sırt çevirmemelisiniz. İş hayatınızdaki sorunları ilişkinize yansıtmamalısınız şu sıralar sarsılma noktasındasınız Partnerinizle sorunlarınızı paylaşım içinde olarak çözüm yollarını birlikte aramasınız **************. Bir fırsat olarak değerlendirip birtakım çıkar hesapları içine girdiğiniz bir gelişme, bugün yüzünüzü güldürebilir. Şanslı olduğunuz bir gün. Atak ve enerjik davranışlar kazanç getirebilir.

BALIK BURCU 18 Mayıs 2015 Burç Yorumu
Gelecek planlarınızda bazı aksamalar söz konusu olabilir. Doğal yetenekleriniz var. Bunları hayatla buluşturma becerisini pek gösteremiyor, kendinizi gereği kadar ifade edemiyorsunuz.Duygularıyla harekete eden biri olarak partnerinizin de düşüncelerine saygı duymalısınız ve bugün onunla zaman geçirmek için planlar yapmalısınız.Parasal konuda durumunuz gayet iyi gitmekte elinizdeki tutuğunuz parayı iyi bir şekilde değerlendirmeniz gerekebilir. İleriye dönük iş konusunda yaşayabileceğiniz bir sorun sizin birikimlerinizle düşe çıkmanızı sağlayacak.İş yaşamınızdaki yoğunluk sizi yeterince yorduğu için özel yaşamınızda huzur ve anlayış istiyorsunuz.

__________________
all the best.




Konu YeşiL6 tarafından (21.05.2015 Saat 10:36 ) değiştirilmiştir.
YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla