|
Çorbalar kategorisinde açılmış olan Havuç Çorbası konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
14.09.2012, 13:03 | #1 (permalink) |
why so serious? | Havuç Çorbası Tarif Ayrıntıları Mutfağı :Türk Türü :Çorba Pişirme Süresi :25-30 dk Pişirme Şekli :Tencere Zorluk :Kolay Kişi Sayısı :4-6 Tarif Malzemeleri 2 tane havuç 1 bardak süt yarım demet dere otu 3 kaşık un 2-3 kaşık sıvı yağ Tarifin Hazırlanışı Havuç rendelenir yağda kavrulur. Sonra un ilave edilerek birkaç dakika daha kavrulur. Önce süt sonra su konularak kıvamı ayarlanarak pişirilir. Piştikten sonra üzerine ince doğranmış dere otu ve isteğe göre limon sıkıla bilir.
__________________ . . . . . . . why so serious? |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |