|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Tuzda levrek nasıl yapılır konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
27.06.2013, 10:46 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Tuzda levrek nasıl yapılır Tuzda levrek nasıl yapılır Tuzda levrek malzemeleri Malzemeler 1kg'lık levrek Kaya tuzu Yumurta akı Karabiber Tuzda Levrek Tarifi: Kaya tuzuna, iki yumurtanın akını ilave ederek hamur kıvamına gelinceye kadar su ilave ederek karıştırıyoruz. Sadece içi temizlenmiş olan 1 kg.lık levreğin içine beş-altı karabiber tanesini yerleştirdikten sonra, hamur halindeki tuz karışımını balık hava almayacak şekilde üzerine kalın bir tabaka halinde yapıştırdıktan sonra tepsiye yerleştirip fırına atıyoruz. Orta sıcaklıkta 30 dakika kadar pişmeden sonra balık hazır. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |