|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Tatlı Ekşi Soslu Çıtır Karides konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
16.07.2013, 11:56 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Tatlı Ekşi Soslu Çıtır Karides Tatlı Ekşi Soslu Çıtır Karides Malzemeler • 500 g karides • 100 g taze zencefil • 2 adet taze soğan • 8 adet haşlanmış kestane • 2 yumurtanın beyazı • 2 tatlı kaşığı sherry • 25 g mısır nişastası • Tuz Tatlı Ekşi Sos: • 100 ml ananas suyu • 50 ml sirke • 55 ml ketçap • 25 g toz şeker Tarif Zencefil soğan kestane ve karidesleri karıştırın ve sherry yumurta akı ve mısır nişastası ile yaptığınız karışıma ekleyin. Tuzladıktan sonra ceviz büyüklüğünde toplar haline getirin Galeta ununa bulayıp Azura`da kızgın yağda kızartın. İyice süzüldükten sonra servis yapın. Tatlı-Ekşi Sos: Tüm malzemeyi bir tencereye koyun ve kaynayana kadar karıştırın. Sıcak olarak servis yapın. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |