|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Antep Fıstıklı Pirzola konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
29.10.2013, 17:29 | #1 (permalink) |
Bağımlı Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Antep Fıstıklı Pirzola Antep Fıstıklı Pirzola Malzemeler 8 adet pirzola 4 yemek kaşığı toz Antep Fıstığı 1 yemek kaşığı hardal Tuz Karabiber Yapılışı Pirzolaların her iki tarafını tuzlayıp karabiber ile tatlandırın. Kızgın ızgara ya da tavada her iki yanı hafifçe kabuk bağlayıp koyulaşıncaya kadar pişirin. Pişen pirzolalarınıza yumurta fırçası ya da elinizle hardalı hafifçe üzerini kaplayacak kadar sürün. Hardal sürdüğünüz pirzolaları antep fıstığına bulayın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 6-7 dakika kadar fırınlayın, fırından alarak sıcak servis yapın. Afiyet olsun |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |