|
Konserveler - Turşular kategorisinde açılmış olan Kayısı Kurutması konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
03.03.2014, 19:53 | #1 (permalink) |
| Kayısı Kurutması Kayısı Kurutması Olgun kayısılar ikiye bölünüp çekirdekleri alındıktan sonra birinci kükürtleme usulüyle 30-60 dakika kükürtlenir veya % 1'lik tuzlu suda 5 dakika tutulur yahut da 4-5 dakika buharlanır. Böylece hazırlanmış kayısılar yarık kısımları yukarı gelecek şekilde kerevetlere serilir. Kayısılar güneşte 3-7 günde kurur. Aynı iş 60-65 derece sıcaklıktaki kurutma dolabında 15-20 saatte de yapılabilir.
__________________ Taklitler aslını yaşatır. KIPSS. Ben soğuk değilim, siz cıvıksınız. . |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |