|
Konserveler - Turşular kategorisinde açılmış olan Acur Turşusu konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
03.03.2014, 21:11 | #1 (permalink) |
| Acur Turşusu Acur Turşusu 60 adet küçük acur 500 gram tuz Az sirke Acurların uçlarını kesip bidona doldurun. Tuzu eritip üstlerine dökün. Sirkeyi de katın. Ağzını kapatın. 5 gün sonra tuzuna bakın. Azsa tuz ilave edin çoksa su ilave edin. 25 günde hazırdır.
__________________ Taklitler aslını yaşatır. KIPSS. Ben soğuk değilim, siz cıvıksınız. . |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |