|
Sebze Yemekleri kategorisinde açılmış olan Patatesli incik yemeği konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
01.02.2014, 23:55 | #1 (permalink) |
Süper Üye | Patatesli incik yemeği Patatesli incik yemeği Malzemeler 1 yemek kaşığı tereyağı 1 soğan 500 gr kuzu incik Sıcak su 2 domates 1 yemek kaşığı domates salçası 4 orta boy patates Tuz Karabiber Kızartmak için Ayçiçeği yağı Hazırlanışı: Tereyağını tencerede eritin. Kıyılmış soğan ve incikleri ekleyip etler suyunu bırakıp çekene kadar kavurun. Etlerin üzerini iki parmak aşacak kadar sıcak suyu ekleyip etler yumuşayana kadar pişirin. Tuzla tatlandırın. Küçük kesilmiş domates ve salçayı ilave edin. Patateslerin kabuğunu soyup elma dilimleri gibi dilimleyerek kızdırılmış ayçiçeği yağında hafifçe renk alana kadar kızartın. Salçalı ete ekleyip karıştırın. 10 dakika pişirin. Sıcak servis yapın. Patatesli incik yemeği artık hazır, afiyet olsun. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |