Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu
 

Go Back   Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu > Bayanların Dünyası > Yemek Tarifleri
Kayıt ol Yardım Kimler Online Bugünki Mesajlar Arama

canlı casino siteleri canlı casino siteleri sagedatasecurity.com casino siteleri takipçi satın al
porno diyarbakır escort bayan antalya escort malatya escort

Sabah Kahvaltısı İçin Hangi Yemekler Hangi takımlarla Servis Edilir?

Yemek Tarifleri kategorisinde açılmış olan Sabah Kahvaltısı İçin Hangi Yemekler Hangi takımlarla Servis Edilir? konusu , ...


Like Tree1Beğeni
  • 1 Post By Jaqen

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 22.10.2013, 11:33   #1 (permalink)
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Sabah Kahvaltısı İçin Hangi Yemekler Hangi takımlarla Servis Edilir?

Sabah Kahvaltısı İçin Hangi Yemekler Hangi takımlarla Servis Edilir?



(I) MEYVE SULARI:


Daha itinalı servislerde suprem isimli taşların içerisinde meyve veya
domates suları oturtulur ve bardağın etrafı kar ve buzla doldurularak
servis edilir.


Bardakaltı tabağı, yoksa küçük bir tabak üzerine yerleştirilen en az 1 Dl. ,
en çok 2,5 Dl.’lik meyve suyu bardaklarında servis edilir. Eğer meyve
suyu konserve ise yanında biraz pudra şekeri ve çay kaşığı ile servis edilir.


(II) DOMATES SUYU:


Bardak altı tabağı yoksa, küçük bir tabak üzerine yerleştirilen en az 1 Dl.,
en çok 2.5 Dl.‘lik meyve suyu bardaklarında çay kapağı, biber değirmeni,
yoksa biberlik,tuz,1 / 4 limon, verchester ile ilave edilir. (Yoksa kullanılmaz.)


(III) YULAF EZMESİ (PORİÇ) :


Sıcak çorba tabağı, desert kaşığı, süt veya krema, pudra şekeri ile servis edilir.


(IV) KORN FLAKES GİBİ HUBUBATLAR:


Soğuk çorba tabağı, desert kaşığı, soğuk süt, pudra şekeri ile servis edilir.


(V) YUMURTA ALAKOK VEYA RAFADAN YUMURTA:


Küçük bir tabağın veya kulp altı bir tabağın üzerine yerleştirilmiş
rafadan yumurta kabı, yumurta kaşığı, yoksa çay kaşığı, tuzluk ve biberlik
ile servis edilir.


(VI) SAHANDA YUMURTA:


Düz tabağın üzerine peçete kâğıdı ve üzerinde sahanda yumurta sahanı
ile oturtulur. Ordövr çatalı, tatlı kaşığı, tuzluk ve biberlik ile servis edilir


(VII) JAMBONLU VEYA BEYKİNLİ (BACON) VEYA PASTIRMALI, SOSİSLİ YUMURTA:


Düz tabağın üzerine peçete kâğıdı ve üzerine sahanda hazırlanmış
yumurta sahanı ile küçük kaşık, küçük çatal, küçük bıçak, tuzluk ve biberlik
ile servis edilir.


(VIII) OMLET, DOMATESLİ, PEYNİRLİ VEYA DİĞER ÇEŞİTLER:


Sıcak yemek tabağında yemek çatalı, tuzluk ve biberlik ile servis edilir.

Mariachi beğendi.
Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz.


Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum hakkında Kullanılan sistem hakkında
Forumaski paylaşım sitesidir.Bu nedenle yazılı, görsel ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenmektedir.Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir.Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazılı, görsel ve diğer materyalleri 48 saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır. Bildirimlerinizi bu linkten bize yapabilirsiniz.

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2016, ve Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.
yetişkin sohbet chatkamerali.net

Saat: 04:13