Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.12.2013, 17:55   #1 (permalink)
Asi Ruh
Özel Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Üyelerimize Kilo Alma Tavsiyeleri



Üyelerimize Kilo Alma Tavsiyeleri

Selam arkadaşlar sitemizde kilo alma bölümünde bu kategoride çok farklı yazılar gördüm bazıları bana göre doğru bazılarıda bana göre yanlıştı. Bende size her zaman yaptığım gibi maddeler halinde tavsiyelerimi yazmaya karar verdim.

Şimdi öncelikle sen nerden biliyorsun diyeceksiniz? Uzun zaman spor yaptım ve kilo alma konusunda engin tecrübelerim var. Çok insana bu konuda yardımcı oldum ve başarılı sonuçlar aldım.

Başlıyorum...

1) Öğün
Günde 3 ana 3 ara öğün şeklinde beslenmeli ve öğün atlamamalısınız.

2) Yemeklere ekstra ekleyin
Örneğin bir salataya peynir veya ton balığı,süte bal veya şeker,makarnaya sos ekleyebilirsiniz bu kalori,protein,yağ alımını artıracak yediklerinizi sevmenizi sağlayacaktır.

3) Protein ağırıklı beslenin
Düzenli olarak protein ağırlıklı beslenip antrenman yaparsan kas olarak kilo alırsın ve en sağlıklı kilo alma şekli budur. Protein açısından zengin besinlerde kırmızı et,tavuk,balık ve yumurtadır.

4) Karbonhidrat katkısı
Karbonhidrat açısından zengin gıdalar makarna,kuruyemiş,pekmez'dir bunlar yararlı karbonhidratlar bulundururlar karbonhidrat tüketmemiz hem bize enerji sağlar hemde kilo almamıza büyük katkı sağlar.

5) Meyve suları
Yiyemiyorsan içeceksin. Taze sıkımış meyve suları ve kompostolar kilo alma konusunda çok yararldır üstelik bağışıklık sisteminizi de güçlü hale getirler.

6) Gıda Takviyesi
Yeteri kadar araştırarak veya doktor tavsiyesiyle alınan bitkisel olan karbonhidrat,protein tozu veya iştah açıcıların düzenli kullanılması durumunda kilo almaya büyük katkı sağlar.İhtiyacı olanlar bana özel mesaj atarlarsa kendilerine kendim kullanıp çok memnun kaldığım gıda takviyesinin ismini ve nerede bulabileceğini söyleyebilirim.

7) Sigara
Sigarayı bırakın eğer başarırsanız kilo almak sizin için daha kolay olacaktır.

8) Stres
Çevrenizde çok olumsuz durumlarla karşılaşıyorsanız oradan hemen kurtulun stres sahibi insanların sağlıklı kilo almalarının imkanı yoktur.

*Tüm bu tavsiyelere uyup kilo alamıyorsanız doktorunuza başvurun.


Konu Asi Ruh tarafından (13.12.2013 Saat 17:58 ) değiştirilmiştir.
Asi Ruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla