|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Elbasan Tavası konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
08.07.2014, 01:02 | #1 (permalink) |
| Elbasan Tavası Elbasan Tavası Malzemeler Soğan 1 orta boy 60 gram Kuzu et (kemikli) 6 parça 1 kg Tuz 2 tatlı kaşığı 12 gram Yoğurt 1 1/2 su bardağı 330 gram Un 5 yemek kaşığı 30 gram Yumurta akı 2 adet 60 gram Tarif Soğanı soy, yıka, ince ince doğra Eti ve soğanı tencereye koy, kısık ateşte kendi suyu ile 45 dakika pişir Tuz ekle, suyunu çekip yumuşayıncaya değin pişirmeye devam et Etleri bir tepsiye al Yoğurdu bir kapta un ve yumurtayla çırp, etin üzerine dök Önceden ısıtılmış, orta sıcaklıktaki fırında 20 dakika kızart alıntı
__________________ |
20.07.2014, 17:42 | #2 (permalink) |
| Cevap: Elbasan Tavası Trakya bölgesine ait bir yemek türü sanırım.. Muhteşem görünüyor..hele ki bu saatte Teşekkürler paylaşım için
__________________ ''Şîrler pençe-i kahrımdan olurken lerzân Beni bir gözleri âhûya zebûn etti felek'' |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |