|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Uskumru Provençale nasıl yapılır konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
27.06.2013, 11:23 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Uskumru Provençale nasıl yapılır Uskumru Provençale nasıl yapılır Malzemeler 6 adet orta boy uskumruTuz-karabiber150 gr mantar3 orta boy soğan 2 diş sarmısak 2 yemek kaşığı tereyağı3 yemek kaşığı sirke Hazırlanışı Balıkların başlarını ayırmadan, içlerini temizleyin Yıkadıktan sonra sularını iyice süzdürüp, kurulayın Tuz ve karabiberle balıkları ovun ve elektrik ızgarasına ya da fırının ızgara bölümüne yerleştirip çevirerek kızartın Soğanları ve mantarları ince ince kıyıp yağla birlikte ateşe koyun; kıyılmış sarmısak katıp kısık ateşte yumuşamasını sağlayın Sirke ilave edip 2 dakika sonra ateşten indirin Yeterince tuz ve karabiber katın Yukarıdaki sosu ızgara balıkların üzerine dökün Ya da domateslere doldurup çevresine düzerek servis yapın |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |