|
Yemek Tarifleri kategorisinde açılmış olan Tavşan Kebabı konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
25.10.2013, 16:44 | #1 (permalink) |
Aktif Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Tavşan Kebabı Malzemeler 1adet tavşan 3adet soğan 2adet havuç 5diş sarımsak 1adet kereviz 1kg sirke(ya da şarap) 5kaşık un 2bardak zeytinyağı maydanoz tuz Yemek Tarifi Tavşan etini temizleyin ve parçalara ayırın, sebzeleri doğrayın sarımsağı kıyın hepsini geniş bir kap içine alın; üzerine arzuya göre şarap ya da sirke dökün ½ gün bekletin. Pişireceğiniz vakit eti ve sebzeleri ayrı kaplara çıkarın. Tavşan etini unlayarak bol kızgın yağda kızartın başka bir tencereye alın. Kalan yağında sebzeleri de kavurup şarap ya da sirkeden 5 bardak dökün, kaynayınca bu karışımı tavşanın üzerine gezdirin. Kısık ateşte pişirmeye devam edin. Etler iyice yumuşayınca altını kapatın dinlendirin kıyılmış maydanoz veya garnitiür ile servise sunun. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |