|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Simit Kebabı Tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
04.02.2014, 18:52 | #1 (permalink) |
Süper Üye | Simit Kebabı Tarifi Simit Kebabı Tarifi Malzemeler: 750 gram kebaplık kuzu kıyma 1 çay bardağından az fazla köftelik simit(bulgur) 1 çorba kaşığı nane 2 çorba kaşığı acı kırmızı biber Tuz Karabiber 1 rendelenmiş soğan Üzerİ İçİn:Domates ve biber Yapılışı: Simit ılık su ile ıslandıktan sonra kıyma ile yoğurulur. Bütün malzemeler eklenip el ıslatılarak yoğrulmaya devam edilir. Yoğurulduktan sonra şekil verilerek kebap şişine geçirilir. Şiş etin içinden çekilerek çıkartılır ve kebaplar yağlı kağıt üzerine dizilir. Domates ve biber ile süslenerek önceden ısıtılmış 200 derece fırında pişirilir . Simit kebabı, simit kebabı tarifi, gaziantep yöresel yemekleri, gaziantep sofrası, gaziantep meşhur yemekleri |
04.02.2014, 18:53 | #2 (permalink) |
Tecrübeli Üye | Cevap: Simit Kebabı Tarifi Offf çok lezzetli olur bayılırım
__________________ "Ben sana geç kaldım, Sen bana erken..." |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |